CC v otevřené třídě - poprvé

03.04.2012 10:36

Tak už je to tady - náš Cow-Boy Cody je mezi dospělými! Překročil hranici 10ti měsíců a tak mohl poprvé soutěžit v otevřené třídě, mezi "dospěláky". Premiéru měl na výstavišti v Ústí nad Labem, v ZŠ Mojžíř, kde jsme byli poprvé. Cestu zvládl dobře, vyjeli jsme s hodinovou rezervou a měli veliké štěstí - těsně před Ústím jsme potkali auto s kočičími potřebami, které, jak jsme se správně domnívali, jelo na výstavu - takže jsme se ho drželi a dojeli v pohodě. CC zaujal hned polohu ležmo, úplně jako starý výstavní mazák. Vedle nás byli samí příjemní lidé, jedna Britečka, z druhé strany Ragdoll a Cornish Rex. Hned ob klec byl kocourek paní Vyčichlové - Jeremy - a tak jsme od "výstavních borců" dostali i pár užitečných rad.

CC byl na posouzení u pana Erica Reijerse, kterému se moc líbil, dostal svůj první CAC a byl opět nominován do BIS mezi dospěláky. V BIS jsme prohráli s Habešskou divoce zbarvenou kočičkou, ale nám to nevadí, CC je ještě mladíček, vždyť mu ještě nebyl rok - my to doženeme!

Dolčínek jako budoucí kastrát zatím sbírá doma kalorie, aby byl pěkný mohutný kocourek - což v jeho momentální pubertální náladě jde docela těžko - a na výstavě v Příbrami se už představí ve své třídě.